Atingerea

Altfel - Nimic altceva decât un loc altfel, într-o lume în care anormalul ia locul normalului din ce în ce mai mult.

Let it Flow- Therme Wien

Viena

We can feel at home in a new place or enstranged in a place where we should feel like home .

Life is the best teacher if only we were  eager not only to attend its lessons but also to try to understand them.

viena1Suntem călători prin timp și știm că în fiecare zi ceva în noi se schimbă, nimic nefiind în viețile noastre mai constant ca această schimbare.

Călătorim prin timp, vrând, nevrând, și prin spațiu, forțați de împrejurări sau prin liberă alegere.

Lumea pare mai mică de sus și totuși nimic nu e ceea ce pare a fi, ci totul e supus percepțiilor noastre care pot fi atât de înșelătoare.

Și lumea pare mai curată privită din adânc de apă.

Ape, curate ca sufletul de copil și totuși nimic nu e natural acolo unde ele își respira cântecul, nici măcar muzica ce ne mângâie trupurile sărate de ele.

E totul creație a omului pentru om, imitație a naturii cu plus savoare dat de imaginație și cu minus valoare dat de imposibilitatea omului de a concura cu natura; un amestec de simțire, iubire și nepăsare, vacanță, relaxare și indiferență.

Aud susur de râu în mintea mea și vulcani de speranță își aruncă lava peste încercări mai mult sau mai puțin reușite de apartenența.

O frumoasa mulatră se lasă îmbrățișată de fiorul dragostei dintâi și privind-o ii simt parcă fericirea  îmbrăcând-i trupul frumos.

Locuri ce sunt la fel și totuși diferite privite prin diferiți ochi sau simțite prin prisma diferitelor simțiri. Locuri ce își câștiga un loc binemeritat în amintire nu prin simpla lor valoare ci prin valoarea pe care o primesc prin intermediul ființei.

Ape și seri răcoroase de iarna…

Un hotel își aruncă tăcut umbra-i înaltă peste ape, iar apele clipocesc privindu-i fruntea îmbătrânită de timp și totuși atât de senină.

Ambele, hotel și apa își dispută importanța la marginea unui oraș istorie: Viena.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Inainte de a posta orice comentariu va rugam cititi politica noastra de protectie a datelor cu caracter personal

Share