Atingerea

Altfel - Nimic altceva decât un loc altfel, într-o lume în care anormalul ia locul normalului din ce în ce mai mult.

Zbucium si frumusete

Zbucium și frumusețe, la țărm de mare, acolo unde forța naturii dă naștere la creativitate.

Norocoși sunt cei ce văd, simt și pot transforma vibrația în artă.

Norocoși sunt și cei ce le pot admira creația.

Uneori frumusețea nu se poate povesti, ea trebuie înfățișată în subtilul ei, surprinzându-i amănunte ce pot scăpa ochiului obișnuit.

Zbuciumul la țărm de mare metamorfozează sufletele sensibile și le face părtașe la mirajul existențial.

Și doar sufletul sensibil, conștientizând că are acea șansa insignifiantă între atât de multe pierdute șanse de a fi acolo în acel “aici și acum” pe când marea va fi să fie mult după ce el nu va mai exista, emană artă. O emană prin fiecare por ca pe un parfum ce copleșește diafan, niciodată prea greu de suportat dar care se cere simțit mereu.

Marea poate fi preludiul tuturor poveștilor de dragoste din lume, iar prin lentila ochelarilor de soare se filtrează spectaculos toată sensibilitatea ce nu se pierde niciodată, în ciuda tuturor inerentelor obstacole.

Albastrul ei întâlnește albastrul cerului ca într-o atingere accidentală a două palme ce se iubesc, marea se zbuciumă și șoptește val iar cerul se cufundă în reverie pictându-se cu nori.

Atunci când ochiul vede, sufletul simte, artistul exprimă tot ceea ce cuvintele nu pot exprima pentru că este dincolo de cuvinte.

Te numesc artist, copila mea, pentru că privirea ta surprinde ce este străin altor ochi și pentru că fotografia ta exprimă mai mult decât cuvintele pot exprima. 

Acolo la țărm de mare, unde verdele pădurilor se oglindește tăcut în luciul apelor, acolo unde finul nisip atinge goalele tălpi și unde zbuciumatul val sfidează anxietăți aducând pace peste suflete, acolo se naște creația.

Și acolo unii pot simți vibrația, acea vibrație ce îi aduce în profunzimea ființei proprii și a existențialului.

Poezia naturii, ce este dincolo de orice vers, se poate privi în imagini, imagini ce o surprind într-un mod seducător.

Natura se percepe, în ritm de bătăi de inimă, ca un prieten bun, pe care nu trebuie neapărat să îl înțelegi, dar în prezența căruia întotdeauna simți că poți fi tu însuți.

Natura surprinsă în imagini de artistul prin venele căruia curg valuri, valuri de sentimente, conține cele mai vii nuanțe ale existenței transformând efemerul în eternitate.

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Inainte de a posta orice comentariu va rugam cititi politica noastra de protectie a datelor cu caracter personal

Share