Atingerea

Altfel - Nimic altceva decât un loc altfel, într-o lume în care anormalul ia locul normalului din ce în ce mai mult.

Imaginea din oglinda

Te privesc in tacere si ma intreb daca si pe tine te ard intrebari fara raspuns, daca si pe tine te mustra constiinta pentru ceea ce faci sau pentru ceea ce nu faci, daca ridurile de pe frunte s-au cladit strop cu strop peste ani de durere, daca esti la fel ca mine, daca eu esti tu sau tu esti eu.

Sa tot fie o vreme de cand nu te mai inteleg, de cand nu ma mai intelegi,  de cand tu esti altfel decat sunt eu.

Si ma razboiesc cu furia nimicitoare care imi tranteste in nas cu usi de timp si ma revolt ca in locul usilor inchise refuza sa se deschida tunele de maturitate, la capatul carora sa se intrevada intelepciunea.

Astern perdele peste oglinzile care deformeaza sufletul prin  prisma unei eronate perceptii si printre falduri ma zaresc ca si cand m-as regasi prin intunericul cuvintelor nerostite.

Si ma stiu acolo imagine nepublicata, nedeslusita, blocata in propria-i  neputinta.

Te privesc in tacere, imagine din oglinda si inchid ochii. Intre noi  s-a interpus un strat de intuneric in timp ce ziua trairilor interioare revine cu o forta nestavilita peste noaptea prezentului mort.

Poate ca suntem facute, tu si eu, din lutul amintirilor, plamadiri iluzorii de desartaciune. Intr-o zi vom disparea, imprastiate in sute de zari de speranta doar pentru a renaste in uitare…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Inainte de a posta orice comentariu va rugam cititi politica noastra de protectie a datelor cu caracter personal