Atingerea

Altfel - Nimic altceva decât un loc altfel, într-o lume în care anormalul ia locul normalului din ce în ce mai mult.

Horror Pet Shops

Horror Pet Shops sau magazine cu produse pentru animale de groază așa denumesc acest articol. Îmi este rușine cu mine că am reușit să pățesc ce am pățit ieri și vreau ca nimănui să nu i se mai întâmple.

Nu faptul că am fost luată de proastă mă deranjează. În definitiv sunt de vină. Nu am fost suficient de atentă. Iar cu oamenii fără scrupule e nevoie de atenție. Mi se face rău însă numai când mă gândesc ce ar fi putut păți necuvântătorul ce îmi înseninează viața, din cauza faptului că printre noi sunt cuvântători capabili a nărui totul în calea lor. Și pentru ce? Nu pot înțelege.

Dar să îmi spun povestea.

În orașul mic mineresc, nu prea se găsește mâncare de calitate pentru animalele noastre de companie. Sau poate nu știu eu, pentru că adesea cumpăr mâncare pentru pisica mea din orașe mari sau comand de pe net. 

Însă ieri am fost la magazinul din locația menționată pe hartă, ce vinde mâncare de câini și pisici marca Royal Canin,  pentru a cumpăra pentru câinele tatălui meu un sac de mâncare uscată. Și mergând acolo, mi-am zis că poate nu ar fi rău să iau 2-3 plicuri de mâncare umedă pentru pisica mea.

Și pot spune cu mâna pe inimă că am fost norocoasă pentru că sacul de boabe pentru câinele tatei nu a fost expirat.

Însă plicurile…

Ei bine, încercați să vă țineți firea.

Din 4 plicuri luate, 2 erau în apropierea termenului, unul expirase în 2021 și unul în 2017. 

2017 oameni buni! Nu acum o lună sau două, ci acum CINCI ani.

Ce vreau eu să spun!

Noi cunoaștem persoana care vinde și ne-a fost rușine să ne întoarcem, rușine de rușinea lui, însă vă dați voi seama că dacă nu mă uitam pe plicuri puteam să îmi omor pisica pe care o iubesc din toată inima mea? 

Bineînțeles că am aruncat plicurile direct la coșul de gunoi.

Însă trebuie să vă rog să nu faceți greșeala de a cumpăra de la acel magazin. Sau dacă o faceți, vă rog să vă uitați de 2 ori la termenul de expirare. Și nu, în nici un caz, niciodată, să nu luați boabe vărsate. Căci vă puteți da și singuri seama, că ar exista posibilitatea să fie din primul lot existent de boabe pentru animale.

Mă veți întreba de ce nu am depus reclamație la OPC.

Pentru că am mai făcut o dată o sesizare în legătură cu Poșta Română, când nimeni de acolo nu a vrut să mă ajute să găsesc un colet pierdut ce conținea standarde pe care plătisem o căruță de bani și era cât pe ce să fiu eu de vină, așa că trauma mă împiedică să mai fac așa ceva.

Dar trebuie să trag un semnal de alarmă cu privire la acest magazin pentru că pentru nimic în lume nu vreau ca bietele animale să pățească ceva din cauza unor astfel de creaturi care sunt în stare să vândă produse expirate de ani de zile. Așa ceva nu e permis. Un astfel de magazin ar trebui să nu existe niciodată pentru că pune în pericol vieți. Un astfel de magazin nu ar putea exista într-o lume civilizată.

Vă rog să fiți atenți.

Dacă mergeți acolo, e imposibil să nu găsiți produse expirate.

Așa că, din iubire pentru ale voastre animale de companie, mai bine ar fi să îl ocoliți.

Eu nu voi mai călca în acel magazin cât trăiesc eu!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Inainte de a posta orice comentariu va rugam cititi politica noastra de protectie a datelor cu caracter personal